този проблем го имах на служебния си автомобил ходих на стенд за амортисьори и господата майстори при първото замерване отчетоха 89% износване,и веднага се изказват амортисьори за смяна,а тя колата на 2 години и ги попитах може ли за това време да заминат единия каза че е невъзможно и ме прати да покарам малко из дупки да мина 10-15 пъти през един спящ полицай и като спря да клопа ме върна на стенда и всичко беше 6.Казаха ми понеже колата се движи в по голямата част от времето с постоянен товар се износва стеблото на амортисьора/няма промяна в килиграмите които носи/то е невидимо с просто око,и докато се раздвижи семеринга и оплътни поклопва,пита ме иначе дали седи в пътя колата като карам,казах му че седи безупречно,сложи диагноза че рано или късно ще заминат амор......,и да карам и свиквам в началото да клопа.вече 3 години си карам така.Казвам го като варянт при теб може да е друго,но според мен диагнозата е същата,защото предполагам не си се прибил да си товариш колицата,а се возиш само ти и тук таме още 2-ма 3- ма около теб
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде въпрос с повишена трудност!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениетози проблем го имах на служебния си автомобил ходих на стенд за амортисьори и господата майстори при първото замерване отчетоха 89% износване,и веднага се изказват амортисьори за смяна,а тя колата на 2 години и ги попитах може ли за това време да заминат единия каза че е невъзможно и ме прати да покарам малко из дупки да мина 10-15 пъти през един спящ полицай и като спря да клопа ме върна на стенда и всичко беше 6.Казаха ми понеже колата се движи в по голямата част от времето с постоянен товар се износва стеблото на амортисьора/няма промяна в килиграмите които носи/то е невидимо с просто око,и докато се раздвижи семеринга и оплътни поклопва,пита ме иначе дали седи в пътя колата като карам,казах му че седи безупречно,сложи диагноза че рано или късно ще заминат амор......,и да карам и свиквам в началото да клопа.вече 3 години си карам така.Казвам го като варянт при теб може да е друго,но според мен диагнозата е същата,защото предполагам не си се прибил да си товариш колицата,а се возиш само ти и тук таме още 2-ма 3- ма около теб
Чакам да се постопли и ще сменя накрайниците на рейката ама сигурно всичките. И горните носчи може би, че скърцат яко.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАз едно място знам къде правят реглаж и там нямат. Ако може да питаш питай.
П.П.
Ето тукLast edited by fade; d.m.y г., 15:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеВелико Търново, старата Мототехника на Биляковско шосе към КАТ! Братовчед ми е 90% сигурен, че там има стенд за амортисьори. Направо ме изненадахте колеги В.Търново и Ловеч да нямате стенд за амортисьори! В нашия малък град има на две места (които аз знам), като едното дори не е в сервиз, а в център за технически прегледи и предлагат теста безплатно като екстра към техническия преглед. Миналата седмица като минавах технически преглед тествах моите и отпред единият е на 40% и съм за смяна вече
П.П.
Ето тукDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
От "умрели" тампони на стаб.щанга може ли да скърца или само от горни носачи? Скърца само като "скоча" в някоя дупка...Лошото е, че един път ми се чува от дясно друг път от ляво....Понякога някъде от зад!??!!?! аххааххаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеОт "умрели" тампони на стаб.щанга може ли да скърца или само от горни носачи? Скърца само като "скоча" в някоя дупка...Лошото е, че един път ми се чува от дясно друг път от ляво....Понякога някъде от зад!??!!?! аххааххаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеОт "умрели" тампони на стаб.щанга може ли да скърца или само от горни носачи? Скърца само като "скоча" в някоя дупка...Лошото е, че един път ми се чува от дясно друг път от ляво....Понякога някъде от зад!??!!?! аххаахха"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
аххахха търтей, аз сега карам без НИКАКВА музика, че нали слухта за двигателя и от там иде цялата работа
п.с. Ферарист не съм сложил още твоите накладки, ама сегашните просвирват при по-леко натискане. Като ги накова яко не се чуватахаха ама това са бели кахъри...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеаххахха търтей, аз сега карам без НИКАКВА музика, че нали слухта за двигателя и от там иде цялата работа
карай и да не ти пука бе
после нов
2.0Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
носи си вода в колата и като почнат да скърцат слизаш,мокриш и
напредAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеИ горните носчи може би, че скърцат яко.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеЕто сам си стигна до отговораМного ме дразни това тропкане.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Пууу... освен вътрешен накрайник и стабилизиращата щанга чука, и горните носачи и те.Утре за по сикурно ще ходя на стенд да кажат точно кое да се смени.
Ако са горни носачи и стаб щанга да слагам полиуретанови тампони?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПууу... освен вътрешен накрайник и стабилизиращата щанга чука, и горните носачи и те.Утре за по сикурно ще ходя на стенд да кажат точно кое да се смени.
Ако са горни носачи и стаб щанга да слагам полиуретанови тампони?
А за тампони няма по здраво от полиуретана.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment