Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде въпрос с повишена трудност!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

този проблем го имах на служебния си автомобил ходих на стенд за амортисьори и господата майстори при първото замерване отчетоха 89% износване,и веднага се изказват амортисьори за смяна,а тя колата на 2 години и ги попитах може ли за това време да заминат единия каза че е невъзможно и ме прати да покарам малко из дупки да мина 10-15 пъти през един спящ полицай и като спря да клопа ме върна на стенда и всичко беше 6.Казаха ми понеже колата се движи в по голямата част от времето с постоянен товар се износва стеблото на амортисьора/няма промяна в килиграмите които носи/то е невидимо с просто око,и докато се раздвижи семеринга и оплътни поклопва,пита ме иначе дали седи в пътя колата като карам,казах му че седи безупречно,сложи диагноза че рано или късно ще заминат амор......,и да карам и свиквам в началото да клопа.вече 3 години си карам така.Казвам го като варянт при теб може да е друго,но според мен диагнозата е същата,защото предполагам не си се прибил да си товариш колицата,а се возиш само ти и тук таме още 2-ма 3- ма около теб
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
      този проблем го имах на служебния си автомобил ходих на стенд за амортисьори и господата майстори при първото замерване отчетоха 89% износване,и веднага се изказват амортисьори за смяна,а тя колата на 2 години и ги попитах може ли за това време да заминат единия каза че е невъзможно и ме прати да покарам малко из дупки да мина 10-15 пъти през един спящ полицай и като спря да клопа ме върна на стенда и всичко беше 6.Казаха ми понеже колата се движи в по голямата част от времето с постоянен товар се износва стеблото на амортисьора/няма промяна в килиграмите които носи/то е невидимо с просто око,и докато се раздвижи семеринга и оплътни поклопва,пита ме иначе дали седи в пътя колата като карам,казах му че седи безупречно,сложи диагноза че рано или късно ще заминат амор......,и да карам и свиквам в началото да клопа.вече 3 години си карам така.Казвам го като варянт при теб може да е друго,но според мен диагнозата е същата,защото предполагам не си се прибил да си товариш колицата,а се возиш само ти и тук таме още 2-ма 3- ма около теб
      Само аз се возя. И то кво возене. Тя повече седи на едно място. А и както казха пружините ми са ниски и твърди и аморт. не се движи много много.

Чакам да се постопли и ще сменя накрайниците на рейката ама сигурно всичките. И горните носчи може би, че скърцат яко.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Аз едно място знам къде правят реглаж и там нямат. Ако може да питаш питай.
        Велико Търново, старата Мототехника на Биляковско шосе към КАТ! Братовчед ми е 90% сигурен, че там има стенд за амортисьори. Направо ме изненадахте колеги В.Търново и Ловеч да нямате стенд за амортисьори! В нашия малък град има на две места (които аз знам), като едното дори не е в сервиз, а в център за технически прегледи и предлагат теста безплатно като екстра към техническия преглед. Миналата седмица като минавах технически преглед тествах моите и отпред единият е на 40% и съм за смяна вече

П.П.
        Ето тук
        Last edited by fade; d.m.y г., 15:25.
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
        []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
          Велико Търново, старата Мототехника на Биляковско шосе към КАТ! Братовчед ми е 90% сигурен, че там има стенд за амортисьори. Направо ме изненадахте колеги В.Търново и Ловеч да нямате стенд за амортисьори! В нашия малък град има на две места (които аз знам), като едното дори не е в сервиз, а в център за технически прегледи и предлагат теста безплатно като екстра към техническия преглед. Миналата седмица като минавах технически преглед тествах моите и отпред единият е на 40% и съм за смяна вече

П.П.
          Ето тук
          Е знам го този сервиз, но не знаех, че имат тръскалка.

Comment

От "умрели" тампони на стаб.щанга може ли да скърца или само от горни носачи? Скърца само като "скоча" в някоя дупка...Лошото е, че един път ми се чува от дясно друг път от ляво....Понякога някъде от зад!??!!?! аххаахха
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              От "умрели" тампони на стаб.щанга може ли да скърца или само от горни носачи? Скърца само като "скоча" в някоя дупка...Лошото е, че един път ми се чува от дясно друг път от ляво....Понякога някъде от зад!??!!?! аххаахха
              батко при теб проблемът е от слабо пусната музика
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Накладките да не скърцат и те.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

аххахха търтей, аз сега карам без НИКАКВА музика, че нали слухта за двигателя и от там иде цялата работа

п.с. Ферарист не съм сложил още твоите накладки, ама сегашните просвирват при по-леко натискане. Като ги накова яко не се чуват ахаха ама това са бели кахъри...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

аххахха търтей, аз сега карам без НИКАКВА музика, че нали слухта за двигателя и от там иде цялата работа
                    слухтиш не слухтиш се тая
                    карай и да не ти пука бе
                    после нов

2.0
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Юпиии след снега и кишата в София тия дни, скърцането изчезна ехеххех

FIAT Coupe 16VT

Comment

носи си вода в колата и като почнат да скърцат слизаш,мокриш и
                        напред
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

И горните носчи може би, че скърцат яко.
                          Ето сам си стигна до отговора
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            Ето сам си стигна до отговора
                            Да се постопли малко и ще и разкова цялата предница. Много ме дразни това тропкане.

Comment

Пууу... освен вътрешен накрайник и стабилизиращата щанга чука, и горните носачи и те. Утре за по сикурно ще ходя на стенд да кажат точно кое да се смени.

Ако са горни носачи и стаб щанга да слагам полиуретанови тампони?

Comment

Пууу... освен вътрешен накрайник и стабилизиращата щанга чука, и горните носачи и те. Утре за по сикурно ще ходя на стенд да кажат точно кое да се смени.

Ако са горни носачи и стаб щанга да слагам полиуретанови тампони?
                                Много често тропане от рейката може да се сбърка нс тропане от вътрешен накрайник ако ти тропа в ккраката да знаеш че почти сигурно е че е самата рейка а не накрайниците. Аз смених 2 здрави накрайника щото си мислех че е от тях но накрая се окача рейката.
                                А за тампони няма по здраво от полиуретана.
                                156 1,8 ТS 99
                                Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                                X